Mancarica cu naut si rosii

de Catalina L in Mancaruri de post, 1 Mai 2020 | 5510 vizualizari

 

O reteta simpla, ideala in perioada de post caci nautul este consistent si satios.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/05/mancarica-cu-naut-si-rosii-insulele.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g de naut in conserva/borcan spalat si scurs
  • 300 g de sos de rosii de casa
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de chimen
  • 1/2 lingurita de curcuma
  • 1/2 lingurita de boia de ardei
  • 2 linguri de ghimbir proaspat ras
  • piper
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu naut si rosii:

Incalziti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa tocata si usturoiul zdrobit si reveniti.

Puneti condimentele si amestecati.

Adaugati nautul, sosul de rosii si 100 ml de apa fierbinte.

Lasati sa fiarba impreuna 15- 20 de minute pana cand apa scade si mancarica se-ngroasa.

Adaugati ghimbirul ras, amestecati.

Puneti verdeata la sfarsit .

Serviti-o simpla cu mamaliga / paine lipie sau ca garnitura la un fel de carne, peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu naut si rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Humus cu avocado